De schaamte voorbij en het zwijgen doorbroken – LinkedIn

In het verleden leefde ik 8 jaar in een relatie waarin ik slachtoffer was van huiselijk geweld. Ook als hoogopgeleide vrouw met een goede baan en ogenschijnlijk succesvol leven kan je daarin terecht komen. 

Ik wil het taboe doorbreken door mijn verhaal te delen. Ik wil bewust maken en dit onderwerp breed onder de aandacht brengen. Voor hen die het treft, voor omstanders, voor bestuurders, beleidsmakers en professionals. Daarom koos ik bewust voor LinkedIn. Een platform waar ik al een aantal jaar op blog over leiderschap, topvrouwen en organisatieontwikkeling. 

Het begon allemaal met dit ene bericht. Daarna kwam een hele beweging op gang. Het was het begin van Ester Wijnen Spreekt. Ik spreek me uit, geef stem aan de verhalen van mezelf en anderen, ik luister en maak bespreekbaar. Het zwijgen nu definitief voorbij.  Lees hier het LinkedIn bericht

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op