Heel jezelf door zelfliefde, zelfbewustzijn en het versterken van je autonomie

Hulp bij psychisch en/of fysiek geweld in een partnerrelatie

Delen is helen

Jij bent sterk. Want als je in een relatie met partnergeweld of psychisch geweld leefde, of nu nog in de hinder zit van (ex-)partnergeweld, dan weet je wat verduren is. Misschien groeit er besef dat het toch niet helemaal klopt in jouw relatie. Of misschien pakte jij je leven weer op na de breuk. Met werk, vrienden en hobby. Misschien kinderen om voor te zorgen. Of een nieuwe liefde. Tot zover alles goed. Maar met regelmaat steekt je verleden de kop op. Is daar ineens weer angst, schuld of schaamte. Of hoor je een bekende stem praten in je hoofd. Of schiet je in een oude pijnreflex. 

Je vraagt jezelf af, hoe kom ik hier vanaf? Weet dat onzekerheid, boosheid of verwarring er gewoon bij hoort. Want na de breuk ben je er nog niet. Blijven patronen van psychisch en fysiek geweld in mijn oude relatie doorlopen. En gaat loskomen over zelfliefde en kiezen voor jezelf. Ook al ben je in de ogen van de ander daardoor nog steeds de aanstichter. 

Leven na psychisch of fysiek geweld in een partnerrelatie is niet alleen doorgaan met je leven.

Het vraagt ook dealen met dit stuk van jezelf. Het was er, het is er, het zit in je. Weet dat er een manier is om rust te ervaren. Aankijken en insluiten. Wil je er wat mee doen? Waardoor het weer zachter wordt? En je weer zekerheid voelt over jouw weg en je aanpak? Dan is een spiegelgesprek of online cursus misschien wat voor jou. Durven delen is een eerste stap om uit de schaamte te komen en jezelf erkenning te geven. OVERVALT JOU VAAK DAT GEVOEL VAN DIEPE EENZAAMHEID?

– Je bent niet alleen en zeker niet de enige –

Leer hoe je weer vertrouwt op jezelf, je innerlijk kompas hanteert en regie pakt op je leven. Jij bent het waard!

SPIEGEL SESSIE – telefonisch of online sparren

Een gesprek met mij. Omdat je behoefte hebt aan iemand die jou echt begrijpt. Om je gedachten te ordenen of te checken of je het wel echt goed ziet. Misschien zit je nog vol twijfels en schaamte. Houd angst je tegen. Of spoken er honderd vragen door je hoofd.

Of je nu nog middenin een relatie met psychisch of fysiek geweld zit of al jaren na de breuk bent: ik luister, geef je richting en concrete adviezen. Jouw resultaat is een opsomming van je eigen inzichten en wat je te doen staat. Zo kom je van inzicht tot actie. 

Kosten 85 euro voor 60 minuten, eenmalig. Je ontvangt ter voorbereiding een vragenlijst.

Een afspraak plannen? Jij bent het waard. Gun het jezelf.

SUPPORT TRAJECT – samen oplopen

Overweeg je om weg te gaan? Of ben je al weg? Of zit je op een pauzeplek? Als je op dit punt staat zit je vol vragen en heb je twijfels. Moet je doorzetten? Zie je het wel goed? Hoe dan met de kinderen? Twijfel, schuld en angst zijn normale gevoelens die komen kijken bij psychisch en/of fysiek geweld in een partnerrelatie.

De emoties rondom weggaan roepen verwarring op. Geloof me, het wordt niet beter. Durf te kiezen voor jezelf. Dat is spannend maar je staat niet alleen. Ik geef je gerichte en bemoedigende steun en loop een eind met je mee. 

Kosten 150 euro per maand, minimaal drie maanden. Voice-support (whatsapp) en e-support (mail).

Ik ben er voor jou, alle dagen, ook in het weekend.

COACH TRAJECT – bevrijd jezelf

Je bent al een tijd weg uit de relatie maar de terreur houdt maar niet op. Altijd is er gedoe. Je wordt nog steeds uitgescholden en beschuldigd en ontvangt ellenlange mails vol verwijten. Moedeloos ben je. Hoe houd je jezelf staande in de turbulentie van dit ex-partnergeweld?

Wegkomen uit de relatie is één. Loskomen uit het patroon is twee. Je ex-partner zal niet ophouden dus waar ligt je invloed? Persoonlijk leiderschap begint bij je innerlijke houding. Zacht zijn voor jezelf en stevig staan naar de ander.  

Kosten 900 euro, vijf online gesprekken in drie maanden met tussentijdse reflectie en support.

Ga voorbij aan de terreur. Word een vrij mens.

MASTERCLASS – Begrijp intieme terreur

In deze online masterclass krijg je een grondige beschouwing van intieme terreur. Je bent verstrikt geraakt in een patroon van dwingende controle en ik wil je leren begrijpen hoe dat zo gekomen is. Het is een vorm van psycho-educatie.

Na deze masterclass begrijp jij wat geweldpatronen zijn, weet je de kenmerken van intieme terreur en ben je bewust wat dit met jou als mens doet zonder dat je het doorhebt. 

Zo maak je een begin met loskomen van het patroon en je te bevrijden van het partnergeweld.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in op de wachtlijst.

Wil je iets delen of heb je nog andere vragen?

JA, DIE HEB IK

Herkenning en erkenning

Als ervaringsdeskundige ben ik je bondgenoot. Mensen vinden herkenning, erkenning en hoop in gesprekken en mijn schrijfsels. Ik sta naast je, we zijn gelijkwaardig. Waar jij aftast en zoekt, help ik je met bewustzijn, richting vinden en in beweging komen. Mijn visie?

‘Persoonlijk leiderschap is keuzes maken als antwoord op wat je aantrof in het leven. Je hebt niet te kiezen wat je overkomt. Je kan wel kiezen hoe je daarmee om gaat. Ik heb weet van die weg en de rust die ontstaat als je je ten diepste verbindt met wie je in wezen bent. In contact met mijn kwetsbaarheid voel ik mijn eigen wijsheid en kan ik leven vanuit innerlijke kracht. Doen vanuit zijn. Pure essentie.’

Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van mensen bij persoonlijke vraagstukken als coach, trainer en supervisor. Ook gaf ik jarenlang leiding aan organisaties en teams als (interim) manager en directeur. Ik ben ervaringsdeskundig in partnergeweld en kan 25 jaar overzien met het effect op mijn leven, dat van mijn kinderen en mijn relatie.

 

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op