Je hebt niet in de hand hoe je leven loopt, je kan wel kiezen hoe je ermee om gaat

Over mij

Ester Wijnen Spreekt geeft stem aan de ervaringsverhalen van de survivors van (ex-)partnergeweld.

Ik bedacht niet zelf om dit te gaan doen. Het werd als het ware voor mij bedacht. Het diende zich aan nadat ik op 8 juli 2020 op LinkedIn openbaar ging met mijn verhaal. Een ware vloedgolf aan reacties en vragen kwam vrij. Het was overweldigend, bekrachtigend en bemoedigend. Ik besloot de beweging te volgen door aan te nemen wat er op me afkomt.

Het onderwerp is urgent en heeft aandacht nodig. Om het weg te halen uit de sfeer van schuld en schaamte. Om slachtoffers te beschermen die nog te maken hebben met een gewelddadige ex-partner. Om verbeteringen aan te brengen in het systeem van hulpverlening en rechtspraak, waar kinderen onderdeel zijn. Om vrouwen en mannen te helpen met heling en herstel.

Met bevlogenheid, wijsheid en zachte kracht help ik mensen om verder te komen. Met verwerken en het opruimen van oude resten, het hernemen van je autonomie en het opnieuw glans geven aan je leven. Als je met mij werkt dan krijg je rauwe en pure eerlijkheid. Omdat ik erin geloof dat heling gaat over de werkelijkheid aankijken, precies zoals die is. Ik ben je gids en getuige, ik sta naast je en loop met je mee.

 

En verder?

Een enthousiaste natuurliefhebber, gek op volleybal, hoeder van de Club van Zes. Ik coach grote en kleine mensen in werk en sport. Ben lid van Topvrouwen.nl omdat ambitie een podium verdient. Ontmoet me op esterwijnen.nl aan de andere kant.

Het punt waar ik nu sta is de opbrengst van een leven vol persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik leef met lef! Voorgaan in verandering, zinvol bijdragen aan het leven van anderen en verantwoordelijkheid nemen is wat mij drijft. De essentie van mijn leven is wijsheid, onafhankelijkheid en in contact zijn met jezelf.

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen?

JA, IK WIL CONTACT

Mijn achtergrond

Een goede mix van hard en zacht. Achterover leunen en handen uit de mouwen. Altijd doordacht. Ik hou van intellectuele uitdagingen, filosofische overdenkingen en spiritueel bewustzijn. Voor de fijnproevers, mijn opleidingen: HEAO-bedrijfseconomie, post-HBO Hoger Financieel Management, managementleergangen leiderschap, Servant-Leadership in business, Erkend Toezichthouder Universiteit Maastricht. Intuïtieve coaching, Natuurwijsheid – Cyclus van verandering, Systemisch Werk – Familieopstellingen, Professionele Begeleiding van Organisaties, Bewegingen van de ziel, Natuur coaching, Master Systemisch Werk Organisatieopstellingen, de Maskermaker – Karakterstructuren. Ik ben gecertificeerd door o.a. IMC Mensontwikkeling, Het Bert Hellinger Instituut Nederland en Phoenix Opleiding. Volg intervisie, supervisie en nascholing in verlies en rouw, werken met verhalen, potentieel en transformatie. Ik neem deel aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen. Cliënten en deelnemers aan workshops kunnen gebruik maken van een klachtenregeling.

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op