Ester was bang voor haar man, ik leidde een dubbelleven – Telegraaf

Na mijn openbaring op LinkedIn over slachtoffer zijn van partnergeweld vroeg de Telegraaf mij voor een lezerscolumn. Daarin schrijf ik over de innerlijke beweging die op gang kwam om het zwijgen te doorbreken. Het heeft alles te maken met de grote vraag die al jaren boven mijn hoofd zweefde.

Welke vraag dat is en welk antwoord ik uiteindelijk vond? Lees het in mijn lezerscolumn op VROUW.nl. 

Bijzonder was om mijn eigen column later terug te lezen. Ik voelde me geraakt. Door mijn eigen worsteling met het dilemma. En om me te realiseren hoeveel vrouwen in zo’n verhaal en vergelijkbaar dilemma verkeren.   Lees het artikel hier

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op