Na jarenlange mishandelingen besloot Ester het niet meer te pikken – RTL Nieuws

Aan RTL nieuws gaf Ester een interview over haar leven met partnergeweld. Hoe kom je erin terecht? Waarom blijf je zolang? En hoe kom je er weer uit?

Toen ik het artikel terug las deinsde ik even achteruit. Was het wel echt zo erg? Overdrijf ik niet? Confronterend dat je je eigen waarheid het liefst kleiner maakt. Dit ontkrachtend mechanisme kennen alle slachtoffers van huiselijk geweld. Eén voor één gebruiken we exact dezelfde tekst. Vol schuld en schaamte kijken we naar onszelf.

Vind je het gek dat het zo moeilijk is hierover te spreken met iemand van de buitenwereld? Dus ik kan niet anders dan zeggen: neem dit indringende verhaal tot je. En laat tot je doordringen hoe het werkt met partnergeweld. Ook als je omstander bent, leer het te begrijpen. Lees hier het artikel

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op