Kom uit die coulissen en laat je zien! – Plezierinspiratiepodcast

Plezier is een belangrijke bron van energie. Daarom vertel ik naast mijn verhaal over partnergeweld ook mijn verhaal over persoonlijk leiderschap. Levensplezier is waar het in essentie om gaat. 

Op LinkedIn kwam Susan Veldkamp, de podcastmaker zomaar op mijn profiel. Ze schreef me: ‘Bij het bekijken van jouw LinkedIn pagina en website, kom je op me over als iemand met een zuivere balans in hart & hoofd (& buik, die heb ik van je website) en feminiene & masculiene kwaliteiten. De indruk die je bij me achterlaat is een authentieke vertaling van wie jij bent naar wat je doet. Heel inspirerend.’

De podcast gaat over hoe mensen keuzes maken, ook in corona tijd. En dan vooral keuzes die plezier en energie opleveren, ook als daar tegenslag aan vooraf is gegaan. De podcast is een middel om andere mensen te inspireren keuzes te maken die plezier en energie opleveren. 

Hoewel partnergeweld niet het hoofdonderwerp is, kwam wel kort ter sprake wat er gebeurde nadat ik openbaar ben gegaan met mijn verhaal. 

Bekijk de Plezierinspiratiepodcast op de website van Susan Veldkamp. Daar vind je ook de links naar de verschillende podcaststations.  Luister hier de podcast op Spotify

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op