Wat een indrukwekkend verhaal. Helder verteld. Zonder wrok of rancune.

Dank voor het delen van je verhaal, krachtig dat je het onderwerp bespreekbaar wilt maken. Je doet dit mooi, zonder uitstraling van wrok en rancune. 

Indrukwekkend verhaal. Super dat je zo het taboe wilt verbreken in de hoop dat anderen hierdoor sneller uit een dergelijke situatie durven te stappen, al is het er maar één. 

.

Wat een indrukwekkend verhaal. Wat ben je hier positief uitgekomen. Wees er trots op want je mag er zijn! Angstig om te horen dat het zoveel voorkomt zonder dat we er erg in hebben. 

Wat vertel je een helder verhaal! Bewogen zonder al te veel in de emotie te schieten. Juist daardoor heeft je verhaal zoveel impact op mij!

.

Wat een indrukwekkend verhaal. Ik ben onder de indruk van jouw respectvolle houding naar alle mensen die in jouw verhaal voorkomen. Professioneel en rustig verteld. Knap! Veel bewondering!

.

Wat een mooi verhaal en stoer dat je dit zo aanpakt. Ook het betrekken van de kinderen in je verhaal maakt dat je bedenktt dat het je zelf ook kan overkomen.

.

Heel goed verhaal. Goed opgebouwd. Je bent een prettige spreker!

.

Dank voor je openhartigheid! Vooral de foto’s erbij houden. Dat geeft je verhaal nog meer impact. 

.

Moedig verhaal. Helder verteld. Knap hoe je de ‘dader’ toch heel laat. 

Wat sterk en krachtig om zo je verhaal te doen. En om andere vrouwen de gelegenheid te geven een voorbeeld aan jou te nemen!

.

Een indrukwekkend verhaal. Heel moedig om dit naar buiten te brengen. Schone schijn brengt tenslotte niets. 

.

Dapper van je! Om er zo mee naar buiten te komen, de schaamte voorbij. 


- Zonta Club - Gouda

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op