Soms kom je een kei sterke vrouw tegen

Soms kom je – on line – kei sterke vrouwen tegen. Een van hen, Ester Wijnen, riep bij mij steeds een songtekst op. Dan vergeet je ‘m weer even, vergeet je dat stukje tekst op te zoeken, even dat ene commentaartje te plaatsen. En dan gaat Helen Reddy plotseling dood. Dementerend maar ooit een boegbeeld voor vrouwen.

Voor Ester en alle sterke vrouwen of vrouwen die op een dag sterk zijn. Of het nou gaat over het thema waarover Ester haar mond niet houdt of over vrouwen die nu in de zorg hun vrouwtje staan, over vrouwen die hun onderneming opbouwen, gewoon vrouwen (of ze nou zo geboren zijn of prachtig verbouwd).

Helen Reddy – I Am Woman (1971)

Om de song op youtube te bekijken, klik op de youtubelink in dit bericht.


- Nelleke van Dam

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op