Je mag een stille volger zijn

Helaas ben ik nog niet zover dat ik openlijk durf te reageren op je berichten… Deze reactie krijg ik vaak via een persoonlijk bericht als ik weer een blog plaats. 

Een verontschuldiging voor iets waar je je totaal niet voor hoeft te verontschuldigen! Je hebt mijn support en ik moedig je aan vooral mild te zijn voor jezelf.

Mijn berichten zijn niet bedoeld om openlijk op te reageren als dat voor jou om welke reden dan ook niet handig is. Omdat je in een vechtscheiding zit, omdat je kinderen klein zijn, omdat je nog bang bent voor je ex-partner.

Je mag een stille volger zijn!

Je hoeft jezelf nooit te verontschuldigen (dit is het oude patroon). Het is gewoon wat het is. Het komt als de tijd er rijp voor is en misschien niet, ook goed. Alles is oké. Zorg goed voor jezelf, dat is veel belangrijker.

Wat ik wil is jou met mijn berichten hoop, herkenning en erkenning geven. Vertrouwen op een beter leven. Als je me wilt schrijven kan dat op e-mail naar ester@esterwijnen.nl of laat hier een bericht achter. 

Als je mee wilt doen aan mijn ervaringsgericht onderzoek voor slachtoffers van (ex-)partergeweld, laat het me weten dan stuur ik je een vragenlijst.

Zo verzamel ik wij-kennis en benut ik onze collectieve wijsheid in mijn inbreng. Onze verhalen verdienen een stem bij organisaties in het sociaal- en veiligheidsdomein. Ja, ik wil mijn verhaal delen

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op