Ester (49) werd mishandeld door haar ex-man: ‘Met Diederiks steun durfde ik weg te gaan’ – Linda

Lees hier mijn verhaal in de Linda.

Wat ik er zelf uithaal als ik het lees, is hoe belangrijk het is dat er iemand voor je is aan de zijlijn. Het ‘alleen volhouden’ ken je zo goed. Het eruit komen ‘ook nog alleen doen’ is haast onmogelijk.

Want als je niemand hebt, hoe doe je dat dan?

Hopelijk geeft dit verhaal meer inzicht en begrip. En maakt het ook omstanders bewust hoe belangrijk hun rol kan zijn om iemand te helpen met het doorbreken van de cirkel van geweld.

Dit verhaal maakt onderdeel uit van de expositie Wij… doorbreken de cirkel van geweld. Onderdeel van het landelijke programma Geweld hoort Nergens Thuis onder ministerie van VWS en J&V.  Lees hier het artikel

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op