Ester verkozen tot LinkedIn TopVoice 2020

Wow..! Ik ben verkozen tot LinkedIn TopVoice 2020! Wat een eer! Trots om in deze erehaag te mogen staan samen met o.a. Hugo de Jonge, Diederik Gommers en Ahmed Marcouch.

De lijst TopVoices is samengesteld door de redactie van LinkedIn. 

De TopVoices zijn leden die de professionele discussie in diverse sectoren aanzwengelen en bepalen. Met hun bijdrages helpen ze leden met het vinden van balans in deze onzekere tijd. Ze deinzen er niet voor terug om het gesprek aan te gaan over belangrijke en soms precaire onderwerpen in hun vakgebied. Hierbij kun je denken aan: relevant blijven in tijden van thuiswerken, diversiteit op de werkvloer, het verkleinen van de loonkloof tussen man en vrouw of hoe het eraan toegaat op de intensive care in tijden van een pandemie.

Terwijl het coronavirus ons in zijn greep houdt, creëren deze mensen perspectief door het aangaan en onderhouden van zinvolle gesprekken. Die gesprekken creëren verbinding en daarmee saamhorigheid, iets waar mensen nu meer dan ooit behoefte aan hebben.

  Bekijk de LinkedIn TopVoices 2020

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op