Ervaringsgericht onderzoek (ex-)partnergeweld. Doe je mee?

Net als een diamant heeft een ervaring vele facetten…

(Ex)-slachtoffers van (ex-)partnergeweld voelen zich onvoldoende gezien, gehoord, begrepen en geholpen door de professionals waar zij mee te maken krijgen, hun ex-partner, naasten in hun omgeving of omstanders in het algemeen.

Ook voelen zij schaamte, schuld of angst en de kans veroordeeld te worden (victim blaming) waardoor zij er niet over durven spreken.

Om die reden startte ik een ervaringsgericht onderzoek. Om stem te geven aan het WIJ, het collectief, onze ervaringen. Het gaat over zowel positieve als minder positieve ervaringen. Want beiden doen ertoe!

Met dit onderzoek los ik niet direct de bestaande problemen op die in het krachtenveld spelen. Wel kan ik op basis van dit onderzoek nog beter stem geven aan, de boodschap verspreiden en adviezen geven aan professionals, bestuurders, politici, omstanders (iedereen is een omstander).

Jouw ervaring is belangrijk, geef stem aan jezelf en wees een licht voor anderen. Alles anoniem uiteraard.

Wil je ook mee doen? Stuur een mail naar ester@esterwijnen.nl of vul hieronder het contactformulier in. Dan stuur ik de vragenlijst naar je toe. 


 Laat hier je naam achter

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op