Het mag nou even over de vrouwen gaan – NWSNOW

Het doet me goed dat ook studenten zich bezig houden met het thema huiselijk geweld. Ik draag daar graag aan bij. Zo hielp ik een student van de Radboud Universiteit die werkt aan haar thesis over partnergeweld. En interviewde een student journalistiek van Windesheim mij in het kader van de campagne van Orange the World.

In het artikel maakt Ineke Mastenbroek een statement. Haar statement vind ik boeiend.

Het mag nou even over vrouwen gaan

Vaak genoeg als ik over vrouwen schrijf krijg ik de reactie, vergeet de mannen niet. Dan denk ik altijd drie dingen. Ja het klopt. En, waarom krijgen vrouwen reacties als ze over vrouwen schrijven? En, waar zijn de mannen die zelf opstaan voor mannen? Lees hier het bericht

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op