Mijn ogen zijn geopend, ik kijk nu anders

Afgelopen periode reisde ik – net als vele andere LinkedInners – mee met Ester Wijnen Spreekt. Zij is topvouw én ervaringsdeskundige. Door haar verhaal te delen werd duidelijk hoeveel hoogopgeleide vrouwen thuis mishandeld worden, fysiek of psychisch.

Via haar gingen mijn ogen open en werd me duidelijk hoe vaak dit voorkomt. De getallen zijn schokkend!

Het resultaat is dat ik anders ben gaan kijken naar mijn omgeving, beter ben gaan doorvragen en meer aandacht ben gaan hebben voor het verhaal over de thuissituatie. Juist NU, wanneer iedereen gedwongen is thuis te zitten.

De eerste stap is het willen zien, de tweede ernaar vragen. Dat is wat ik geleerd heb van Ester Wijnen Spreekt.

Dank je wel voor de bewustmaking! 🙏

 


- Gwendel Kusters - Positive Change Solutions

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op