My LinkedIn story – Live Q&A

Authentieke mensen winnen terrein op LinkedIn. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je impact zonder tienduizenden volgers? En hoe doorbreek je taboes, die ook in een professionele omgeving een rol spelen? Ester Wijnen Spreekt besloot in juli 2020 openbaar te gaan met haar verhaal over partnergeweld. Binnen een dag ging ze niet alleen viral op LinkedIn, maar werd haar verhaal ook opgepikt door RTL, De Telegraaf, Libelle en LINDA.

Donderdag 17 december vertelt Ester over haar #mylinkedinstory. Tijdens de LIVE Q&A gaan we in gesprek over hoe je je online kwetsbaar opstelt, wat je voor groei op LinkedIn nodig hebt en hoe je een taboe doorbreekt en daardoor voor duizenden mensen van waarde bent.

Donderdag 17 december 10.00 uur een LIVE Q&A op LinkedIn. Britt Noppen in gesprek met Ester, je kunt al je vragen stellen. Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op