Moeten wij ons huis al verkopen?

Zo vroeg mijn zoon en begint mijn blog… klik hieronder om te lezen. maar eerst vertel ik je het waarom van Transformatie Inspiratie. 

Weer een nieuwsbrief? Ik leg je uit hoe het zit. Omdat ik in november ’20 werd verkozen tot LinkedIn TopVoice 2020 kreeg ik een cadeau. Namelijk de mogelijkheid om via LinkedIn een nieuwsbrief te verspreiden. Eentje waar al mijn volgers zich op kunnen abonneren. 

Het gaat over transformatie, ontwikkeling, zelf regie. Over weerstand, twijfels en doorbraken. En bang zijn, verlangen en leven vanuit je hart. Over moed, wijsheid en keuzes maken. Gewoon voluit leven, voorbij aan alles wat je tegenhoudt. Of het nu op je werk of thuis is.

Hoe verloopt het? Hoe verhoog je je zelfbewustzijn? Wat is het voor mij? Hoe beweeg je er in? Hoe kijk ik daar naar? Door welke brillen? Wat zijn mijn fundamenten? Mijn leidende principes? Hoe richt je je leven in zodat je autonomie, vrijheid en balans ervaart?

Laat je inspireren en abonneer je vooral als je niets wilt missen. Dan krijg je vanzelf de volgende in de bus.


 Lees en abonneer je hier

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op