Geweld tegen vrouwen – LINDA

ESTER WERD JARENLANG MISHANDELD: ‘JIJ MAAKT DAT IN MIJ LOS’, ZEI MIJN EX

Donderdag is Internationale Dag Tegen Vrouwengeweld en daarom delen we deze week elke dag persoonlijke verhalen. In deel twee is Ester Wijnen (50) aan het woord.

Ester: “Hij draaide het altijd naar mij.”

VRIENDSCHAPSRINGEN

Ester leerde hem kennen op haar 24ste. Hij overtuigde haar na een urenlange praatsessie dat ze een relatie moesten krijgen. “Ik negeerde toen mijn intuïtie voor het eerst. Het waren de eerste signalen van het patroon.”

“Ik werd verliefd. Hij bood een brede schouder, had oog voor mij, was er voor mij. Ik was wel toe aan rust en stabiliteit. Vervolgens ging het vrij vlot: vriendschapsringen, samenwonen, misschien zouden we voor werk verhuizen naar een andere stad. Ik dacht, laten we het maar doen. Ik ging erin mee.”

  Lees verder op LINDA

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op