Heel jezelf door zelfliefde, zelfbewustzijn en het versterken van je autonomie

Voor vrouwen

Delen is helen

Jij bent sterk. Want als je in een relatie met partnergeweld leefde of nu nog in de hinder zit van ex-partnergeweld dan weet je wat verduren is. Je pakte je leven weer op na de breuk. Met werk, vrienden en hobby. Misschien kinderen om voor te zorgen. Of een nieuwe liefde. Tot zover alles goed. Maar met regelmaat steekt je verleden de kop op. Is daar ineens weer angst, schuld of schaamte. Of hoor je een bekende stem praten in je hoofd. Of schiet je in een oude pijnreflex. 

Je vraagt jezelf af, hoe kom ik hier vanaf? Weet dat onzekerheid, boosheid of verwarring er gewoon bij hoort. Want na de breuk ben je er nog niet. Blijven patronen doorlopen. En gaat loskomen over zelfliefde en kiezen voor jezelf. Ook al ben je in de ogen van de ander daardoor nog steeds de aanstichter. 

Leven na een relatie met partnergeweld is niet alleen doorgaan met je leven. Het vraagt ook dealen met dit stuk van jezelf. Het was er, het is er, het zit in je. Weet dat er een manier is om rust te ervaren. Aankijken en insluiten. Wil je er wat mee doen? Waardoor het weer zachter wordt? En je weer zekerheid voelt over jouw weg en je aanpak? Dan is lotgenotencontact of een spiegelgesprek misschien wat voor jou. Durven delen is een eerste stap om uit de schaamte te komen en jezelf erkenning te geven. VROUWENCIRKEL VOOR STERKE VROUWEN

– Je bent niet alleen en zeker niet de enige –

Leer vertrouwen op jezelf, je innerlijk kompas hanteren en regie hebben op je leven. Dat is de basis voor hoe we elkaar ontmoeten.

GESTOPT – VROUWENCIRKEL

Update! Na 3 jaar heb ik besloten te stoppen met de vrouwencirkel. Niet omdat er geen behoefte aan is, integendeel. Ik mocht veel vrouwen verwelkomen. Mijn hart gaf me in dat ik een ander pad te lopen heb. Mijn hoofd vind het hele idee nog steeds onwennig. Toch is het waar. Ik schreef op LinkedIn over mijn proces.

Op 6 mei is er nog een live-dag om samen afscheid te nemen. Op 9 mei de laatste online cirkel. Deze beide cirkels staan in het teken van afronden. Wil je erbij zijn? Meld je hier aan.

Mogelijk ontstaan er initiatieven vanuit de vrouwen die nu deelnemen aan de cirkel om bij elkaar te blijven komen online. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter.

TELEFONISCH SPARREN – SPIEGELGESPREK

Een gesprek met mij. Omdat je behoefte hebt aan iemand die jou echt begrijpt. Om je gedachten te ordenen of te checken of je het wel echt goed ziet. Misschien zit je nog vol twijfels en schaamte. Houd angst je tegen. Of spoken er honderd vragen door je hoofd.

Of je er nu nog middenin zit of al jaren na de breuk bent, ik luister, geef je richting en concrete adviezen of tips.

Kosten 65 euro voor 60 minuten. Je ontvangt ter voorbereiding een vragenlijst.

Een belafspraak plannen? Je bent het waard. Gun het jezelf.

Wil je iets delen of heb je nog andere vragen?

JA, DIE HEB IK

Herkenning en erkenning

Als ervaringsdeskundige ben ik je bondgenoot. Mensen vinden herkenning, erkenning en hoop in gesprekken en mijn schrijfsels. Ik sta naast je, we zijn gelijkwaardig. Waar jij aftast en zoekt, help ik je met bewustzijn, richting vinden en in beweging komen. Mijn visie?

‘Persoonlijk leiderschap is keuzes maken als antwoord op wat je aantrof in het leven. Je hebt niet te kiezen wat je overkomt. Je kan wel kiezen hoe je daarmee om gaat. Ik heb weet van die weg en de rust die ontstaat als je je ten diepste verbindt met wie je in wezen bent. In contact met mijn kwetsbaarheid voel ik mijn eigen wijsheid en kan ik leven vanuit innerlijke kracht. Doen vanuit zijn. Pure essentie.’

Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van mensen bij persoonlijke vraagstukken als coach, trainer en supervisor. Ook gaf ik jarenlang leiding aan organisaties en teams als (interim) manager en directeur. Ik ben ervaringsdeskundig in partnergeweld en kan 25 jaar overzien met het effect op mijn leven, dat van mijn kinderen en mijn relatie.

 

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op