Heel jezelf door zelfliefde, zelfbewustzijn en het versterken van je autonomie

Coaching

Autonomie als levenskunst

Jij bent sterk. Want als je in een relatie met partnergeweld leefde of nu nog in de hinder zit van ex-partnergeweld dan weet je wat verduren is. Je pakte je leven weer op na de breuk. Met werk, vrienden en hobby. Misschien kinderen om voor te zorgen. Of een nieuwe liefde. Tot zover alles goed. Maar met regelmaat steekt je verleden de kop op. Is daar ineens weer angst, schuld of schaamte. Of hoor je een bekende stem praten in je hoofd. Of schiet je in een oude pijnreflex. 

Je vraagt jezelf af, hoe kom ik hier vanaf? Weet dat onzekerheid, boosheid of verwarring er gewoon bij hoort. Want na de breuk ben je er nog niet. Blijven patronen doorlopen. En gaat loskomen over zelfliefde en kiezen voor jezelf. Ook al ben je in de ogen van de ander daardoor nog steeds de aanstichter. 

Leven na een relatie met partnergeweld is niet alleen doorgaan met je leven. Het vraagt ook dealen met dit stuk van jezelf. Het was er, het is er, het zit in je. Weet dat er een manier is om rust te ervaren. Aankijken en insluiten. Wil je er wat mee doen? Waardoor het weer zachter wordt? En je weer zekerheid voelt over jouw weg en je aanpak? Dan is coaching wellicht iets voor je. Met coaching werk je niet alleen aan bewustzijn en inzichten maar kom je ook in actie.

Autonomie als levenskunst. Persoonlijk leiderschap als leidraad. 100% verantwoordelijkheid voor jezelf. Zomaar drie beschrijvingen voor wat ik noem – leven vanuit wie je in essentie bent -. Heb jij dat verlangen ook? COACHING EXCLUSIEF VOOR SURVIVORS VAN PARTNERGEWELD

– leven vanuit wie je in essentie bent –

Vergroot je zelfinzicht, leer je innerlijk kompas hanteren en breng balans in kracht en zacht. Tot jouw essentie komen en van daaruit handelen. 

ONLINE OPEN INLOOP

Een online ontmoeting voor vrouwen. Om verhalen te delen als je partnergeweld meemaakt(e). Ruimte en uiting geven aan wat van binnen zit. Of misschien alleen luisteren en aanwezig zijn tussen de anderen. Alles is goed.

Iedere 1e dinsdag van de maand van 20.30 tot 22.00 uur via zoom. Kosten 10 euro per avond. Data:

2020 – 1 december

2021 – 5 januari | 2 februari | 2 maart | 6 april | 4 mei | 1 juni

Meedoen aan deze ontmoeting met elkaar?

PERSOONLIJKE COACHING

Wil je een coachtraject op maat? De basis van persoonlijke coaching is gericht op doen, reflectie en zijn. Het belangrijkste: aandacht voor jezelf. Creëer rust door zelf de regie te nemen.

De motivatie om deel te nemen is omdat je vanuit je ziel wil werken aan zelfheling. Dat is iets anders dan vanuit je persoonlijkheid de boel goed op de rit hebben. Als je klaar bent met je eigen uitdagingen sta je steviger, ervaar je innerlijke rust en is de aandacht die je over hebt voor een ander ook oprecht.

Een vrijblijvende intake plannen?

WORKSHOP AUTONOMIE

Vergroot je autonomie in contact met je innerlijke bron. Geen daadkracht naar buiten maar zachte kracht van binnenuit is wat je stevigheid geeft. Nu zowel op locatie als online in vier delen:

  • Woensdag 2/12 – 16/12 – 6/1 – 13/1 van 20.00 – 21.30 uur
  • Donderdag 10 december 2020 van 10.00 – 17.00 uur in Boxtel

De workshop is voor vrouwen die dealen met (ex-)partnergeweld. Die hun eigen leven weer (grotendeels) op de rit hebben maar voelen dat er nog oude resten zijn. Je wilt weer een stap vooruit zetten en weet dat je daarin zelf aan zet bent. De workshop is geen quick fix maar altijd onderdeel van een groter proces. Iedere keer doe je weer een stuk.

Wil je iets delen of heb je nog andere vragen?

JA, DIE HEB IK

Herkenning en erkenning

Als coach ben ik je bondgenoot. Mensen vinden herkenning, erkenning en hoop in gesprekken en mijn blogs. Ik sta naast je, we zijn gelijkwaardig. Waar jij aftast en zoekt, help ik je met bewustzijn, richting vinden en in beweging komen. Mijn visie?

‘Persoonlijk leiderschap is keuzes maken als antwoord op wat je aantrof in het leven. Je hebt niet te kiezen wat je overkomt. Je kan wel kiezen hoe je daarmee om gaat. Ik heb weet van die weg en de rust die ontstaat als je je ten diepste verbindt met wie je in wezen bent. In contact met mijn kwetsbaarheid voel ik mijn eigen wijsheid en kan ik leven vanuit innerlijke kracht. Doen vanuit zijn. Pure essentie.’

Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van mensen bij persoonlijke vraagstukken als coach, trainer en supervisor. Ook gaf ik jarenlang leiding aan organisaties en teams als (interim) manager en directeur. Ik ben ervaringsdeskundig in partnergeweld en kan 24 jaar overzien met het effect op mijn leven, dat van mijn kinderen en mijn relatie.

 

Ester Wijnen Spreekt

Crevecoeur 6
5221 CE  ‘s-Hertogenbosch


  06 - 306 21 372
 ester@esterwijnen.nl

Volg mij op